THE MUSIC CENTER PLAZA

The Music Center Plaza is located between the Dorothy Chandler Pavilion and the Mark Taper Forum and rests above a parking structure. The project consisted of the renovation of the existing exterior plaza and includes the removal of existing temporary food service structures in the plaza, raising the elevation of the lower portion of the existing plaza, removal and replacement of the existing main entry stair, and addition of escalators from Grand Avenue to the new podium elevation. The plaza features five new one-story buildings: a welcome center, a full dining restaurant, a wine bar, a coffee bar, and restrooms.

AJK installed video screens, speakers, lighting controls, and lighting stations to update the venue for mixed-use outdoor performances and events.

Photo Courtesy of Matt Construction

Location

Los Angeles, CA

Build Partners

Matt Construction

Rios Clementi Hale Studios

Owner

The Music Center

Building Size

45,000 square feet